ВИГІДНА ПРОПОЗИЦІЯ НА ОРИГІНАЛЬНЕ МОТОРНЕ МАСЛО

Акції
Дата публікації: 1 листопада 2022 р.
11688_1_service_oil_2022

 

Головне призначення мастильних матеріалів – зменшувати знос деталей і скорочувати витрати енергії на тертя. Однак слід пам’ятати, що матеріали потрібно регулярно замінювати, щоб забезпечити тривалу експлуатацію автомобіля і поліпшити його характеристики.

При виборі мастильних матеріалів необхідно звертати особливу увагу на їх якість. На жаль, на ринку часто зустрічаються підробки, які тільки зовні нагадують оригінальну продукцію. Через неякісні мастильні матеріали компоненти автомобіля можуть зношуватися швидше, що, в свою чергу, може становити загрозу для водія і пасажирів.

Компанія Toyota піклується про якість своєї продукції та комфорт споживачів. Оригінальні мастильні матеріали Toyota Genuine Motor Oil відповідають всім вимогам виробника і забезпечують оптимальні функціональні характеристики.

В офіційних дилерських центрах Toyota можна замінити мастильні матеріали і бути впевненими в їхній якості. Високоякісна оригінальна продукція дозволить запобігти корозії, ефективно охолодити двигун і оптимізувати термодинамічні характеристики автомобіля.

Масляний фільтр Toyota забезпечує очистку масла, що поставляється до рухомих елементів двигуна. На відміну від підробленої продукції, однією з головних характеристик оригінального фільтра є герметичність. Неякісні матеріали, які використовують фальсифікатори, можуть привести до витоку масла.

В продукції Toyota також є запобіжний клапан, завдяки якому масло потрапляє в двигун навіть при сильному забрудненні фільтра. У підробленому фільтрі такої клапан не завжди є в наявності, що може викликати поломку двигуна.

Toyota піклується про своїх клієнтів, пропонуючи вигідно замінити оригінальне моторне масло і оригінальні масляні фільтри *.
Оригінальна продукція забезпечить ефективну роботу автомобілів та допоможе зменшити витрати на ремонт. Ми дбаємо про вашу Toyota, як про свою.

Пам’ятайте: важливо вибирати оригінальні запчастини та мастильні матеріали для обслуговування вашого автомобіля. Купуючи їх в дилерських центрах Toyota, ви уникаєте ризику придбання фальсифікату, оскільки вся продукція поставляється безпосередньо від виробника. Не варто економити на якості деталей, які також служать запорукою комфортного управління та задоволення від користування вашої Toyota. Дотримуйтесь рекомендації по експлуатації та регламент технічного обслуговування автомобіля.

* За додатковою інформацією щодо характеристик оригінальних мастильних матеріалів Toyota, включаючи ціни, звертайтеся, будь ласка, в наш ділерерскій центр Toyota “ВОСТОК Автомир”.

Зв’яжіться з нами
Як із вами зручніше зв'язатися?
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля