Тойота Легко

Новини
Дата публікації: 23 серпня 2024 р.
legko_1
legko_3
Тойота Легко — це абсолютно новий, легкий та зручний спосіб придбання Тойота.

Оберіть розмір першого внеску

Ви обираєте своє авто та зручний розмір першого внеску від 30% вартості покупки. Та одразу після оформлення стаєте власником нової Тойота*.

Сплачуйте щомісячні платежі

Ви сплачуєте дійсно комфортні щомісячні платежі та користуйтесь трьома безкоштовними ТО**.

Зробіть вибір на останньому етапі

Через 3 роки Ви обираєте: залишити автомобіль собі, обміняти на новий автомобіль Тойота або продати автомобіль дилеру. Дилер ще на етапі продажу розрахує вартість, за якою готовий викупити автомобіль через 3 роки – на рівні 70% первинної вартості вашого автомобіля за дотримання погоджених умов.

* За умови укладення кредитного договору, згідно з яким банк оплачує дилеру залишок вартості автомобіля, та внесення авансового платежу. Кредитує АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК». Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011. Реєстраційний №149 в Державному реєстрі банків. **Під трьома безкоштовними ТО мається на увазі можливість придбання послуг з ТО за ціною 1 грн. з ПДВ кожне в офіційному дилерському центрі Тойота в Україні, де ви придбали авто за програмою Тойота Легко. Пропозиція розповсюджується виключно на регламентні роботи з ТО, та не включає вартості демонтажу/встановлення наявних додаткових аксесуарів (що можуть потребуватися при ТО), усунення виявлених поломок тощо. Пропозиція не містить обмежень за строком, за більш детальною інформацією звертайтеся до офіційних дилерів Тойота. Не є офертою.

Отримайте оптимальні умови
Умови Toyota Кредит Toyota Легко
Щомісячні платежі Стандартні щомісячні платежі Знижені щомісячні платежі до 2 разів
Додаткові комісії та платежі Можлива комісія банку та страхування життя Відсутні. Страхування КАСКО включено у тіло кредиту
Викуп авто дилером Без гарантії викупу Гарантія викупу за високою вартістю
Обмін авто Необхідність погашення кредиту Можливість легко змінювати автомобіль кожних 3 роки
Обслуговування ТО за власний кошт Три ТО у подарунок
legko_2
ОЦІНІТЬ ПЕРЕВАГИ ПРОГРАМИ «TOYOTA ЛЕГКО»‎
  • Ви самі визначаєте суму першого внеску (від 30%).
  • Страхування авто можливо включити до тіла кредиту, якщо перший внесок від 30%.
  • Страхування життя відсутнє.
  • Відсутня комісія банку.
  • Нотаріальне засвідчення не потрібне.
  • Щомісячний внесок менший у порівнянні зі звичайними кредитними програмами.
  • Є можливість дострокового погашення кредиту або збільшення строку кредитування ще на 2 роки (+2%).
  • Три регламентних ТО за рахунок дилера, у якого придбане авто2.
  • Гарантований викуп вашого авто дилером за програмою Трейд-ін.
УМОВИ ПРОГРАМИ «TOYOTA ЛЕГКО»‎
Передплата за автомобіль, % Строк кредитування, відсоткова ставка в гривнях, 36 міс
30% - 39.99% 7.99%
40% - 49.99% 7.99%
50% - 64.99% 6.99%
65% 6.99%
Разова комісія – 0% від суми позики Разова комісія – 0% від суми позики
legko_4
Програма «Тойота Легко» - кредитна програма на купівлю нового автомобіля Тойота із залишковим платежем 30% або 40%.

Залишковий платіж – останній платіж по кредиту в розмірі 30% або 40% від суми кредиту. При передплаті за автомобіль 65%, залишковий платіж 40% не передбачено.

Умови погашення кредиту:

- ауїтет - щомісячно рівними частинами.

Дострокове погашення кредиту: 

- можливе вже з першого місяця, без обмежень та комісії.

Обов’язкове страхування: 

- повне КАСКО (можливо включити в тіло кредиту***); 
- страхування цивільної відповідальності. 

Додаткові витрати: 

- комісія за операції в Держ. реєстрі – 750 грн;
- страхування КАСКО у партнера програми;
- страхування Цивільної відповідальності. 

Коли та як сплачується залишковий платіж: 

- при обміні Вашого кредитного автомобіля на нову Тойота – за програмою Trade-in, при цьому Вам немає потреби спеціально їхати в Банк, все можливо оформити в дилерському центрі Тойота; 
- сплатити залишковий платіж самостійно та продовжити користуватися автомобілем; 
- продовжити кредит на класичних умовах кредитування ще до 2-х років до повної виплати суми кредиту, кредитна ставка збільшується на 2% від поточної ставки за кредитом; 
- передати автомобіль дилеру, погасивши залишковий платіж. 

***Договір страхування КАСКО можливо включити в тіло кредиту при першому внеску від 40% від вартості автомобіля.

Ви можете отримати «Авто в кредит» на наступних умовах: максимальний строк – до 36 місяців, максимальна сума кредиту – до 2600000 грн., процентна ставка – від 6.99% до 7.99% річних. Реальна процентна ставка становить від
27,44% річних (розрахована виходячи із строку кредитування 36 місяців, початкового внеску - 30% вартості автомобіля, процентної ставки – 7,99% річних, графіку погашення - ануїтет, страхування КАСКО – 6%, разової комісії за видачу кредиту – 0% від суми кредиту, вартості автомобіля – 800 000 грн.). Фактичне значення реальної річної процентної ставки за кредитом буде залежати від індивідуальних умов кредитування (суми кредиту, строку, спеціальних умов за продуктом тощо). Кредит надається у відділеннях Банку, на всій території України за виключенням тимчасово окупованої території. Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011. Реєстраційний №149 в Державному реєстрі банків. Банк залишає за собою право змінювати умови кредитування. Про детальні умови кредитування дізнайтесь на сайті www.credit-agricole.ua або за телефоном: 0800305555.

ОБЕРІТЬ НАЙКРАЩИЙ ВАРІАНТ

ЗАЛИШИТИ АВТО СОБІ ОБМІН НА НОВЕ АВТО* ПРОДАТИ ДИЛЕРУ
Виплатіть залишковий платіж (30% або 40%) або просто продовжте термін фінансування. Обирайте нову Тойота, яка через 3 роки буде найбільше відповідати Вашим потребам. Ще на моменті придбання авто ви знатимете ціну, за якою дилерський центр зможе викупити ваше авто. Зазвичай, це 70% від повної вартості . Залишок по кредиту в розмірі 30% або 40% виплатимо ми, а Ви отримаєте різницю.
*Заздалегідь узгоджена з Вами вартість Вашого автомобіля приймається в залік вартості автомобіля, який Ви плануєте придбати.
Порівняння умов Тойота Легко та Тойота Кредит
Програма кредитування Toyota Легко Toyota Кредит
Вартість авто 798 445 * 798 445 *
Щомісячний платіж, грн 10 643 19 089
Одноразова комісія, % - 0,99
Страхування життя, % - 1,99
Загальний термін кредиту 36 36
Сума авансу, % 30 30
Відсоткова ставка, % 5,99 5,99
Додаткові витрати Комісія за операції в Держ. реєстрі – 750 грн Страхування КАСКО у партнера програми** Страхування Цивільної відповідальності Комісія за операції в Держ. реєстрі – 750 грн Страхування КАСКО у партнера програми** Страхування Цивільної відповідальності
Інші умови*** Ви можете отримати «Авто в кредит» на наступних умовах: максимальний строк – до 36 місяців, максимальна сума кредиту – до 2600000 грн., процентна ставка – від 5.49% до 6.99% річних. Реальна процентна ставка становить від 17,85% річних. Ви можете отримати «Авто в кредит» на наступних умовах: максимальний строк – до 84 місяців, максимальна сума кредиту – до 2600000 грн., процентна ставка – від 0.01% до 8.99% річних. Реальна процентна ставка становить від 20,17 % річних.

*Для розрахунку використана ціна, яку дилерам рекомендовано не перевищувати (рекомендована), щодо автомобіля Toyota Camry в комплектації Comfort. Вказана з ПДВ(20%), без врахування спеціальних акцій і пропозицій, які можуть діяти на момент придбання у офіційному дилерському центрі Toyota. Не є офертою. Інформація може не бути остаточною і підлягає уточненню у офіційному дилерському центрі Toyota. 
** За умовами Програми страхування КАСКО можливо включити в тіло кредиту при першому внеску від 20% від вартості автомобіля.
*** Кредитує ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011. Реєстраційний №149 в Державному реєстрі банків. Банк залишає за собою право змінювати умови кредитування. Про детальні умови кредитування дізнайтесь на сайті банку-партнера
.

Залишились питання?
Як із вами зручніше зв'язатися?
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля