Старт контрактів на НОВУ TOYOTA CAMRY

Новини
Дата публікації: 10 жовтня 2024 р.
1

Флагманський седан Toyota Camry 9-го покоління буде представлений на ринку України з 2 силовими установками на вибір:

  •  2,5л бензиновим двигуном на 150 кВт (204 к.с.) з 8-ст. АКП
  • гібридною системою 5-го покоління (з 2,5л бензиновим двигуном, що працює за циклом Аткінсона) максимальною потужністю 169 кВт (230 к.с.).

Оновлення гібридної системи включає нову літій-іонну батарею з вищою продуктивністю та швидкістю реакції.


Основні компоненти, включаючи трансмісію, електромотор-генератори та інвертор, були перероблені для зменшення внутрішніх втрат і ваги (маса системи стала легша на 7,7 кг). У поєднанні з більш потужним 2,5л ДВЗ ці зміни призвели до збільшення максимальної потужністі гібридної системи на 6%. Завдяки цьому час розгону 0-100 км/год скорочено з 8,3 до 7,2 секунд.


Прискорення стало більш потужне та лінійне з майже миттєвою реакцією, і ним легше керувати, особливо з старту.
Також, завдяки покращеній батареї ДВЗ може працювати на нижчих обертах, підтримуючи економію палива та викидів і тихішу роботу.


Ключові особливості нової моделі включають новий дизайн екстер’єру та інтер’єру, покращену безпеку завдяки впровадженню найсучаснішого комплекса систем Toyota Safety Sense 3.0, а також нову електроніку: цифрові панелі приладів і нову мультимедійну систему.


Також, нова модель отримала покращену шумоізоляцію та переналаштовані підвіски для забезпечення впевненості та маневреності керування.

Залишились питання?
Як із вами зручніше зв'язатися?
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля